Sunday, May 1, 2011

český poklad: Hip hetero ikona Martin Kohout


Jméno Martin Kohout jistě není pražským hipstříkům tajemstvím. Po studiu na věhlasné FAMU mu však jeho übertalent proklesnil cestu do nebe všech alt umělečků, do Berlína. Povedlo se mu již také proniknout do slepoučkých mainstream médií, které takovéto šikovné lidičky jen stěží spatřují.
To se stalo po světovém úspěchu videa Moonwalk, které bylo promítáno v samotném Guggenheimově Museum, NY. Jenomže jakto, že si porotcové Darren Aronofsky a (nejspíš H.) Murakami nevšimli daleko lepší Kohoutkovo dílo? Jak mohli prěhlédnout astonishing sérii Watching Martin Kohout. Jak již bystřejší z vás pochopili, jedná se o skromňoučký výběr 820 videí, kde MK ...prostě kouká.
Ted to nejvíce důležité! Máme za to, že výsledný efekt tohoto dlouhodobého projektíčku bude prostě boží. Jak jinak si lze vyložit, že Martin již tak dlouho questions ur sexuality??? Jsme sice v redakci striktně hetero, přesto máváme sny kterak s Martínkem dovádíme v bazénku coby dva naprosto heterosex delfíncy. Zjistili sme, že ale rozhodně nejsme sami. Přinásíme vám malou selekci toho nej z commnets jeho opět striktně hetero fandíků na youtubku.
„I love your missing tooth smile, you're so cute“
„hey dude. dont take this the wrong way but i think your attractive. im not gay, but i want to put my penis in the gap in your teeth.“
„Tu as des yeux magnifiques... J'aime te regarder...“
„is it weird if i got a boner“
„This is the best video I've ever seen, this gives me so much inspiration to go out and make something of my life“
„i wanna fuck your gap“
„So hip“

Co víc dodat – ani jeden commentík jsme nepsali my. To, že se nám na tohle video nejlíp kouká bez šatů není gay, vzdyť to dělají i ostatní!!! Jo a protože sme pořád ve fetu z tzv. "platonic love" nedělali jsme žádny PrtSc, nýbrž vám rovnou nabídnem jeho kanál. Link je tady. Páčko.

No comments:

Post a Comment